+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Na Dolině Bewertungen

Hotelbewertung

95%
Perfekt

von 52 Bewertungen

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    95%
  • Komfort

    94%
  • Preis-Leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Älteres Paar, 8.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 8.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí, příjemná obsluha, dobré jídlo. Byli jsme velice spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ján

Älteres Paar, 26.4.2018

Snina Slovensko

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 5.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • hezké místo s hezkým okolím. Velmi klidné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 6.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 27.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

Einzelreisender, 23.9.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel leží v krásném prostředí, u lesa o samotě a přitom nabízí veškeré služby pro nadstandardní pobyt. Personál je velmi příjemný. Určitě se budu vracet. Helena z Brna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David

Älteres Paar, 17.9.2017

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Líbilo se nám vše. Hotel je v krásném klidném prostředí, je útulný a ubytování je na odpovídající úrovni.Zvlášť bych vysoce ohodnotil všechen personál hotelu, který je velice milý a ochotný.

  • Líbilo se nám vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 16.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velice příjemný pobyt, krásné prostředí, skvělá kuchyně, vzorně obsluha

  • Není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Tomanova

Älteres Paar, 3.9.2017

Karviná Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 17.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • s celým pobytem i úrovní služeb jsme byli spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

Älteres Paar, 29.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
85 %
  • Krásně čisto, jídlo téměř vždy výborné.

  • U pokoje standard není nikde uvedeno, že je koupelna s wc mimo pokoj. Musí se do ní sice jen přes chodbu, ale v noci, pokud potřebujete na wc, to není příjemný (zvlášť když potkáte jiného hosta).

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 23.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • na hotelu se nám líbilo uplně všechno!ubytování, personál, kuchyně a prostředí na jedničku!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludek

Junges Paar, 11.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hezké prostředí, dobrá restaurace, moc hezký pokoj i koupelna..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 9.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Klid, blízko do hor, dobrá základna pro turistiku i MTB.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Podaná

Älteres Paar, 18.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Jsme dost aktivní dvojice s manželem, proto nám vyhovovalo aktivní vyžití tzn.tenis, který si můžete zahrát, protože je v areálu a jízda na kole, protože je všude krásná příroda. Co se týče personálu velmi ochotný od paní uklízečky, která ale i peče výborné sladkosti až po obsluhu v restauraci. Krásný udržovaný areál.

  • V tomto hotelu jsme byli dvakrát, trošku mě vadí dost tmavé pokoje a protože jsme cyklisté, tak nám pán majitel v loni slíbil, že vybuduje kolárnu ta, ale ani letos nebyla. Ti, kdo se o klienty starají jsou zaměstnanci, v pořádku, ale protože se majitelé pohybují skoro každý den v areálu hotelu možná by neškodilo více vstřícnosti a vřelosti ke klientům.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eduard

Älteres Paar, 17.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno, přístup personálu k hostům, vybavení pokojů, výborná restaurace, sportovní zázemí

  • Vše bylo dokonalé!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Älteres Paar, 20.5.2017

Zlín Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vzhledem k tomu,že jsme byli ubytovaní na delší dobu,tak jsme měli pro auto stálé parkoviště, na stravu byl reservé stúl po celý pobyt.Majitele hodnotíme velmi dobře - udělali si na nás jeden večer čas a vzájemně jsme se poznali a i po celou dobu byli obětaví.Úklid naprosto vzorný a dá se říci i mimořádný.Strava na polopenzi vždy prodikutována a kuchaři odvedli vynikající jídlo. Obsluha byla skutečně vzorná a málo kdy se s takovou setkáváme na svých cestách. Rádi jsme poznali toto rekreační zařízení s takovými dobrými lidmi.

  • Nemáme naprosto žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.