+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Na Dolině Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 52 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    98%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Anonim

para, 8.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 8.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásné prostředí, příjemná obsluha, dobré jídlo. Byli jsme velice spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ján

para, 26.4.2018

Snina Slovensko

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • hezké místo s hezkým okolím. Velmi klidné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

podróżujący w pojedynkę, 23.9.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel leží v krásném prostředí, u lesa o samotě a přitom nabízí veškeré služby pro nadstandardní pobyt. Personál je velmi příjemný. Určitě se budu vracet. Helena z Brna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David

para, 17.9.2017

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám vše. Hotel je v krásném klidném prostředí, je útulný a ubytování je na odpovídající úrovni.Zvlášť bych vysoce ohodnotil všechen personál hotelu, který je velice milý a ochotný.

  • Líbilo se nám vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice příjemný pobyt, krásné prostředí, skvělá kuchyně, vzorně obsluha

  • Není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Tomanova

para, 3.9.2017

Karviná Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • s celým pobytem i úrovní služeb jsme byli spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

para, 29.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
85 %
  • Krásně čisto, jídlo téměř vždy výborné.

  • U pokoje standard není nikde uvedeno, že je koupelna s wc mimo pokoj. Musí se do ní sice jen přes chodbu, ale v noci, pokud potřebujete na wc, to není příjemný (zvlášť když potkáte jiného hosta).

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • na hotelu se nám líbilo uplně všechno!ubytování, personál, kuchyně a prostředí na jedničku!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludek

dorośli, 11.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hezké prostředí, dobrá restaurace, moc hezký pokoj i koupelna..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 9.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Klid, blízko do hor, dobrá základna pro turistiku i MTB.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Podaná

para, 18.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Jsme dost aktivní dvojice s manželem, proto nám vyhovovalo aktivní vyžití tzn.tenis, který si můžete zahrát, protože je v areálu a jízda na kole, protože je všude krásná příroda. Co se týče personálu velmi ochotný od paní uklízečky, která ale i peče výborné sladkosti až po obsluhu v restauraci. Krásný udržovaný areál.

  • V tomto hotelu jsme byli dvakrát, trošku mě vadí dost tmavé pokoje a protože jsme cyklisté, tak nám pán majitel v loni slíbil, že vybuduje kolárnu ta, ale ani letos nebyla. Ti, kdo se o klienty starají jsou zaměstnanci, v pořádku, ale protože se majitelé pohybují skoro každý den v areálu hotelu možná by neškodilo více vstřícnosti a vřelosti ke klientům.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eduard

para, 17.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno, přístup personálu k hostům, vybavení pokojů, výborná restaurace, sportovní zázemí

  • Vše bylo dokonalé!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

para, 20.5.2017

Zlín Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vzhledem k tomu,že jsme byli ubytovaní na delší dobu,tak jsme měli pro auto stálé parkoviště, na stravu byl reservé stúl po celý pobyt.Majitele hodnotíme velmi dobře - udělali si na nás jeden večer čas a vzájemně jsme se poznali a i po celou dobu byli obětaví.Úklid naprosto vzorný a dá se říci i mimořádný.Strava na polopenzi vždy prodikutována a kuchaři odvedli vynikající jídlo. Obsluha byla skutečně vzorná a málo kdy se s takovou setkáváme na svých cestách. Rádi jsme poznali toto rekreační zařízení s takovými dobrými lidmi.

  • Nemáme naprosto žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.