+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Na Dolině Recenze

Hodnocení hotelu

95%
Perfektní

dle 54 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    95%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin

dospělý pár, 26.5.2018

Přelouč Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc se nám u Vás líbilo, určitě se k Vám vrátíme Děkujeme Slavík a Tamchynová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 8.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 8.5.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Krásné prostředí, příjemná obsluha, dobré jídlo. Byli jsme velice spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ján

dospělý pár, 26.4.2018

Snina Slovensko

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • hezké místo s hezkým okolím. Velmi klidné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 27.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

jednotlivec, 23.9.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel leží v krásném prostředí, u lesa o samotě a přitom nabízí veškeré služby pro nadstandardní pobyt. Personál je velmi příjemný. Určitě se budu vracet. Helena z Brna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David

dospělý pár, 17.9.2017

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám vše. Hotel je v krásném klidném prostředí, je útulný a ubytování je na odpovídající úrovni.Zvlášť bych vysoce ohodnotil všechen personál hotelu, který je velice milý a ochotný.

  • Líbilo se nám vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 16.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice příjemný pobyt, krásné prostředí, skvělá kuchyně, vzorně obsluha

  • Není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Tomanova

dospělý pár, 3.9.2017

Karviná Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 17.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • s celým pobytem i úrovní služeb jsme byli spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

dospělý pár, 29.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
85 %
  • Krásně čisto, jídlo téměř vždy výborné.

  • U pokoje standard není nikde uvedeno, že je koupelna s wc mimo pokoj. Musí se do ní sice jen přes chodbu, ale v noci, pokud potřebujete na wc, to není příjemný (zvlášť když potkáte jiného hosta).

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 23.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • na hotelu se nám líbilo uplně všechno!ubytování, personál, kuchyně a prostředí na jedničku!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludek

mladý pár, 11.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hezké prostředí, dobrá restaurace, moc hezký pokoj i koupelna..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 9.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Klid, blízko do hor, dobrá základna pro turistiku i MTB.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Podaná

dospělý pár, 18.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Jsme dost aktivní dvojice s manželem, proto nám vyhovovalo aktivní vyžití tzn.tenis, který si můžete zahrát, protože je v areálu a jízda na kole, protože je všude krásná příroda. Co se týče personálu velmi ochotný od paní uklízečky, která ale i peče výborné sladkosti až po obsluhu v restauraci. Krásný udržovaný areál.

  • V tomto hotelu jsme byli dvakrát, trošku mě vadí dost tmavé pokoje a protože jsme cyklisté, tak nám pán majitel v loni slíbil, že vybuduje kolárnu ta, ale ani letos nebyla. Ti, kdo se o klienty starají jsou zaměstnanci, v pořádku, ale protože se majitelé pohybují skoro každý den v areálu hotelu možná by neškodilo více vstřícnosti a vřelosti ke klientům.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eduard

dospělý pár, 17.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno, přístup personálu k hostům, vybavení pokojů, výborná restaurace, sportovní zázemí

  • Vše bylo dokonalé!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10