+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Na Dolině Отзывы

рейтинг отеля

95%
идеальный

by 52 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    95%
  • Комфорт

    94%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Anonym

Пожилые пары, 8.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 8.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí, příjemná obsluha, dobré jídlo. Byli jsme velice spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ján

Пожилые пары, 26.4.2018

Snina Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 5.4.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • hezké místo s hezkým okolím. Velmi klidné.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 6.10.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 27.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

одинокий путешественник, 23.9.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel leží v krásném prostředí, u lesa o samotě a přitom nabízí veškeré služby pro nadstandardní pobyt. Personál je velmi příjemný. Určitě se budu vracet. Helena z Brna

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.9.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

David

Пожилые пары, 17.9.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám vše. Hotel je v krásném klidném prostředí, je útulný a ubytování je na odpovídající úrovni.Zvlášť bych vysoce ohodnotil všechen personál hotelu, který je velice milý a ochotný.

  • Líbilo se nám vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 16.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemný pobyt, krásné prostředí, skvělá kuchyně, vzorně obsluha

  • Není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Tomanova

Пожилые пары, 3.9.2017

Karviná Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • s celým pobytem i úrovní služeb jsme byli spokojeni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

Пожилые пары, 29.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
85 %
  • Krásně čisto, jídlo téměř vždy výborné.

  • U pokoje standard není nikde uvedeno, že je koupelna s wc mimo pokoj. Musí se do ní sice jen přes chodbu, ale v noci, pokud potřebujete na wc, to není příjemný (zvlášť když potkáte jiného hosta).

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • na hotelu se nám líbilo uplně všechno!ubytování, personál, kuchyně a prostředí na jedničku!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludek

Молодая пара, 11.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hezké prostředí, dobrá restaurace, moc hezký pokoj i koupelna..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 9.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Klid, blízko do hor, dobrá základna pro turistiku i MTB.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Podaná

Пожилые пары, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Jsme dost aktivní dvojice s manželem, proto nám vyhovovalo aktivní vyžití tzn.tenis, který si můžete zahrát, protože je v areálu a jízda na kole, protože je všude krásná příroda. Co se týče personálu velmi ochotný od paní uklízečky, která ale i peče výborné sladkosti až po obsluhu v restauraci. Krásný udržovaný areál.

  • V tomto hotelu jsme byli dvakrát, trošku mě vadí dost tmavé pokoje a protože jsme cyklisté, tak nám pán majitel v loni slíbil, že vybuduje kolárnu ta, ale ani letos nebyla. Ti, kdo se o klienty starají jsou zaměstnanci, v pořádku, ale protože se majitelé pohybují skoro každý den v areálu hotelu možná by neškodilo více vstřícnosti a vřelosti ke klientům.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eduard

Пожилые пары, 17.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Všechno, přístup personálu k hostům, vybavení pokojů, výborná restaurace, sportovní zázemí

  • Vše bylo dokonalé!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Пожилые пары, 20.5.2017

Zlín Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vzhledem k tomu,že jsme byli ubytovaní na delší dobu,tak jsme měli pro auto stálé parkoviště, na stravu byl reservé stúl po celý pobyt.Majitele hodnotíme velmi dobře - udělali si na nás jeden večer čas a vzájemně jsme se poznali a i po celou dobu byli obětaví.Úklid naprosto vzorný a dá se říci i mimořádný.Strava na polopenzi vždy prodikutována a kuchaři odvedli vynikající jídlo. Obsluha byla skutečně vzorná a málo kdy se s takovou setkáváme na svých cestách. Rádi jsme poznali toto rekreační zařízení s takovými dobrými lidmi.

  • Nemáme naprosto žádné připomínky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.